Luftrening & Luftfiltrering

Moderna fastigheter idag representerar stora investeringar och dyrbara värden.

Fastighetens drift och skötsel styrs ofta av datoriserade och komplexa värme och ventilationssystem. För att driftsekonomin och luftkvaliteten ska vara så optimal och ren som möjligt behöver vi skydda den inre miljön och ventilationsanläggningen mot utifrån kommande försmutsning via tilluften, allt för att säkerställa högsta energiåtervinningsgrader i rena ventilationssystem.

Det är därför av största vikt att vid inköp utav luftfilter noggrant utvärdera och välja rätt typ av luftfilter som skydd för fastighetens dyrbara och avancerade ventilationssystem.

Det viktigaste skyddet mot försmutsningen är effektiva luftfilter i fastighetens ventilationssystem. J2 ventilationsteknik ab arbetar mycket med luftrening och luftfiltrering.

J2 ventilationsteknik AB anordnar även utbildning och kurser i luftfiltreringsteknik och den nya europeiska luftfilterstandarden som började gälla 2018-01-01, antingen i våra lokaler eller ute hos er som kund.

Vi marknadsför och säljer också högkvalitativa luftfilterprodukter från bl.a. tyska luftfilter tillverkare, noggrant testade och utvärderade enligt Europa standard.